Indiso Sóklinika Kecskemét (E-só)

Indiso Sóklinika Kecskemét (E-só)
Indiso Sóklinika Kecskeméten
Indiso Sóklinika Kecskeméten: száraz sóterápiás kezelések

Címünk

6000 Kecskemét, Szent Miklós utca 6.

Bejelentkezés

+36 30 542 1418

További elérhetőségünk

kecskemet@soklinika.hu

További szolgáltatások

Az érdeklődők számára a sóterápia kipróbálása ingyenes, időpontfoglalás után mindenkit szívesen látunk!

A szolgáltatások közé tartozik a sóterápia mellett az orrmosás, amely egy teljesen fájdalommentes, tű nélküli eljárás, arcüreggyulladás, allergia, illetve makacs megfázás esetén ajánlott.

9 évesek lettünk!

Ne hagyja, hogy az allergia, a megfázás tünetei elrontsák a mindennapokat! A sóterápia segíthet! A légúti allergia tüneteinek enyhítésére ma már nagyon sokféle gyógyszer létezik, azonban a pirulák szedése sokszor kellemetlen mellékhatásokkal is járhat. 

A tünetek kialakulásának megelőzésére, a meglévők intenzitásának csökkentése érdekében az INDISO egészségügyi száraz sóterápia a hatékony, természetes kiegészítő megoldás!

Az indiso.hu oldalain megjelenő híreket, tudósításokat, riportokat rangos szakmai portálokról, illetve mértékadó blogokról gyűjtjük össze, illetve saját forrásból közöljük. A külső hírforrást minden esetben megjelöljük. A cikkek fordítása saját szellemi tulajdonunk, azt részben vagy egészben közölni kizárólag forrásmegjelöléssel és az indiso.hu-ra mutató link mellékelésével szabad.


Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyes, külső forrásból származó anyagokat rövidítve, de tartalmi változtatás nélkül közöljünk, illetve a hazai közönség számára releváns adatokkal, információkkal, példákkal egészítsük ki. Saját, eredeti híranyagaink és elemzéseink kizárólag forrásmegjelöléssel idézhetők, avagy linkelhetők!


Az indiso.hu weboldal layoutja, grafikai megoldásai az INDISO Kft. szellemi tulajdona, annak másolása elemeiben és teljességében is tilos. 


A másodközölt anyagok magyar változata, illetve a saját produkcióban elkészített cikkek az INDISO Kft. szellemi tulajdona, másodközlésük részben vagy egészben kizárólag forrásmegjelöléssel és/vagy linkeléssel lehetséges.

Nem megrendelt anyagokat sem elektronikus, sem print formában nem őrzünk meg, és nem küldünk vissza.


Az INDISO Kft. felelősséget érez a környezetünkért. Ahol lehetséges, a hazai és környezetbarát termékeket választja, minimálisra szorítja a papír alapú tevékenységét, és lehetőleg újrahasznosított termékeket használ.

Tartalmi és szerzői jogi kérdésekkel, kérjük, forduljanak a web-szerkesztőségünkhöz: info@indiso.hu