SÓTERÁPIA, SÓKEZELÉS BLOG

Hasznos tanácsok és tudnivalók sóterápiával

Megbízható rendezvényszervező ügynökséget, céget keresel Budapesten? - Reflow Events rendezvényszervezés

Dr. Endre László

A száraz sóterápia kialakulásáról, történelmi előzményeiről és hatásairól írt tanulmányában Dr. Endre László, melyet ide kattintva olvashatnak el. (AMEGA magazin - 2015. augusztus)

Megbízható rendezvényszervező ügynökséget, céget keresel Budapesten? - Reflow Events rendezvényszervezés

Dr. Endre László

Magyarországon minden negyedik embert érint az allergia valamilyen formában, parlagfű allergiától pedig a lakosság közel 20%-a szenved. A szénanáthás betegek száma a kilencvenes évek eleje óta 27-szeresére emelkedett. Ezek az adatok már-már közhelyesen hangoznak. Idáig azonban még nem igazán foglalkoztak az allergiával, mint gazdasági problémával – hívta fel rá a figyelmet dr. Endre László egyetemi docens elemzése.


A teljes tanulmány letöltéséhez kattintson ide.

Megbízható rendezvényszervező ügynökséget, céget keresel Budapesten? - Reflow Events rendezvényszervezés

Dr. Laki István

2015 márciusától a Pest Megyei Tüdőgyógyintézet törökbálinti intézményében néhány, de jelentős gyermekpopulációt érintő betegségcsoport képviselőin vizsgálták az Indiso egészségügyi száraz sóterápia hatását.


Dr. Laki István eredményekről tartott előadását ide kattintva, a témában írt publikációját (AMEGA magazin - 2015. augusztus) pedig ide kattintva érhetik el.

thin

Az indiso.hu oldalain megjelenő híreket, tudósításokat, riportokat rangos szakmai portálokról, illetve mértékadó blogokról gyűjtjük össze, illetve saját forrásból közöljük. A külső hírforrást minden esetben megjelöljük. A cikkek fordítása saját szellemi tulajdonunk, azt részben vagy egészben közölni kizárólag forrásmegjelöléssel és az indiso.hu-ra mutató link mellékelésével szabad.


Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyes, külső forrásból származó anyagokat rövidítve, de tartalmi változtatás nélkül közöljünk, illetve a hazai közönség számára releváns adatokkal, információkkal, példákkal egészítsük ki. Saját, eredeti híranyagaink és elemzéseink kizárólag forrásmegjelöléssel idézhetők, avagy linkelhetők!


Az indiso.hu weboldal layoutja, grafikai megoldásai az INDISO Kft. szellemi tulajdona, annak másolása elemeiben és teljességében is tilos. 


A másodközölt anyagok magyar változata, illetve a saját produkcióban elkészített cikkek az INDISO Kft. szellemi tulajdona, másodközlésük részben vagy egészben kizárólag forrásmegjelöléssel és/vagy linkeléssel lehetséges.

Nem megrendelt anyagokat sem elektronikus, sem print formában nem őrzünk meg, és nem küldünk vissza.


Az INDISO Kft. felelősséget érez a környezetünkért. Ahol lehetséges, a hazai és környezetbarát termékeket választja, minimálisra szorítja a papír alapú tevékenységét, és lehetőleg újrahasznosított termékeket használ.

Tartalmi és szerzői jogi kérdésekkel, kérjük, forduljanak a web-szerkesztőségünkhöz: info@indiso.hu