Indiso Sóklinika DebrecenPet

Sóterápia akár kisállatoknak is!

Indiso Sóklinika DebrecenPet
Indiso Sóklinika Debrecenben
Indiso Sóklinika Debrecen: száraz sóterápia

Címünk

4025 Debrecen, Arany János u. 2.

Bejelentkezés

06 52 256-519 vagy 0670 376-12

További elérhetőségünk

debrecenpet@soklinika.hu

Sóterápia akár kisállatoknak is!

Az érdeklődők számára a sóterápia kipróbálása ingyenes, időpontfoglalás után mindenkit szívesen látunk!

A házi kedvencek légúti és/vagy bőr problémáira is megoldást jelenthet az egészségügyi száraz sóterápia, mely természetes, biztonságos és hatékony


A kedvtelésből tartott kisállatok, éppúgy, mint az emberek, időnként légúti- és/vagy bőrbetegségektől szenvednek. Az állatok részére is, mint az emberek részére, létezik egy természetes, biztonságos és hatékony kezelési lehetőség: az egészségügyi száraz sóterápia, mely elsőként az Indiso Debreceni Sóklinikáján érhető el!

Orvosok és állatorvosok egyaránt javasolhatják pácienseik részére az egészségügyi száraz sóterápiát légúti-, allergiás- és bőrbetegedések esetében.

A sóterápia azonban nem csupán betegségek esetében nagyon hasznos, hanem a megelőzésnek is hatékony módszere lehet, hiszen az állatok szintén azt a szennyezett városi levegőt lélegzik be, mint mi emberek, sőt termetükből fakadóan sajnos sokszor nagyobb koncentrációjú légszennyező anyag jut a szervezetükbe.

Az Indiso Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiája. Az alsó- és felső légúti betegségek – asztma, allergia, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések – leghatékonyabb, természetes kezelési módszere. A terápia orvosi, állatok esetében állatorvosi javallat és kontroll mellett érhető el, a kezelések során kizárólag nagy tisztaságú, orvosi só (99,99% NaCl) kerül alkalmazásra.

Az állatok a számukra kialakított kezelőhelyiségben különálló fülkékben kerülnek elhelyezésre a kezelések alatt, ahol nyugodt körülmények között tudják belélegezni a sós levegőt, valamint a só-részecskék a bőrükre is rákerülnek.


Az Indiso egészségügyi száraz sóterápia lényege:

• egy természetes sóbánya, sóbarlang mikroklímáját hozzuk létre a speciális INDISO ISAG berendezés segítségével

• a kezelések során kizárólag nagy tisztaságú, orvosi só (99,99% NaCl) kerül alkalmazásra

• a só-részecskék mérete 0,2-0,7 mikron, a belélegzett apró részecskék a légzőszervek legkisebb szegleteibe is eljutnak, és ott fejtik ki hatásukat

• nyákoldó hatásának köszönhetően nagy hatásfokkal tisztítja a légutakat

• csökkenti a nyálkahártya duzzanatát, könnyíti a légzést

• segít csökkenteni, vagy megszüntetni a tüneteket

• segít csökkenteni, vagy megszüntetni a gyógyszerek alkalmazásának szükségességét

• gyulladáscsökkentő, csíraölő hatású

• növeli a szervezet ellenállóképességét

• az állatoknak nem okoz diszkomfortot, stresszt a kezelés

• jelentősen javítja az életminőséget

• természetes, gyógyszer- és mellékhatás mentes sóterápia


Az indiso.hu oldalain megjelenő híreket, tudósításokat, riportokat rangos szakmai portálokról, illetve mértékadó blogokról gyűjtjük össze, illetve saját forrásból közöljük. A külső hírforrást minden esetben megjelöljük. A cikkek fordítása saját szellemi tulajdonunk, azt részben vagy egészben közölni kizárólag forrásmegjelöléssel és az indiso.hu-ra mutató link mellékelésével szabad.


Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyes, külső forrásból származó anyagokat rövidítve, de tartalmi változtatás nélkül közöljünk, illetve a hazai közönség számára releváns adatokkal, információkkal, példákkal egészítsük ki. Saját, eredeti híranyagaink és elemzéseink kizárólag forrásmegjelöléssel idézhetők, avagy linkelhetők!


Az indiso.hu weboldal layoutja, grafikai megoldásai az INDISO Kft. szellemi tulajdona, annak másolása elemeiben és teljességében is tilos. 


A másodközölt anyagok magyar változata, illetve a saját produkcióban elkészített cikkek az INDISO Kft. szellemi tulajdona, másodközlésük részben vagy egészben kizárólag forrásmegjelöléssel és/vagy linkeléssel lehetséges.

Nem megrendelt anyagokat sem elektronikus, sem print formában nem őrzünk meg, és nem küldünk vissza.


Az INDISO Kft. felelősséget érez a környezetünkért. Ahol lehetséges, a hazai és környezetbarát termékeket választja, minimálisra szorítja a papír alapú tevékenységét, és lehetőleg újrahasznosított termékeket használ.

Tartalmi és szerzői jogi kérdésekkel, kérjük, forduljanak a web-szerkesztőségünkhöz: info@indiso.hu